Når der er mange børn til stede samme sted, kan der hurtig komme forvirring omkring tøj, madkasser, drikkedunke og så videre. Det kan være svært at holde styr på, og derfor kan det være en god idé, hvis man kan genkende børnenes tøj, madkasser og drikkedunke. Hvis du har et barn, som går i børnehave, har du måske prøvet at tage en anden barns tøj med hjem. Her kan det være smart at vide, hvem tøjet tilhører.

Det kan lade sig gøre ved hjælp af navnelapper. Når du sætter navnelapper i tøjet, er det lidt som en forsikring. Hvis dit barn glemmer eller får forbyttet tøjet, er det nemt at aflevere tøjet tilbage igen ved hjælp af navnelapper. På den måde slipper du for at skulle købe nyt. Det er en god forsikring.

Gør det lettere for alle

Navnelapper hjælp dig med at finde dit barns tøj, men lapperne har også en anden god egenskab, idet det hjælper de voksne i vuggestuer, børnehaver og skole med at finde børnenes tøj. Når de voksne kan læse, hvem der ejer tøjet, lægger de det på plads på barnets rum i stedet for at lægge det i glemmekassen eller hos et andet barn.

Navnelapper er derfor en stor fordel på steder, hvor der er mange børn samlet. Derudover er det også en god idé på madkasser, hvis der står mange samlet. På den måde kan barnet hurtig finde sin mad.

Nemme at anvende

Navnelapper er nemme at anvende, og når du køber en basispakke, får du 72 navnelapper med. Det betyder, at du har mulighed for at sætte lapperne på alverdens tøj, overtøj, bamser, madpakker og andet, som der er vigtigt at få med hjem igen. Hvis dit barn har et yndlingsstykke legetøj, er det oplagt at putte en navnelap på legetøjet.

Navnelapper behøver ikke at være kedelige, du kan nemlig gøre navnelapperne flotte med dine egne designs, hvor du selv bestemmer farver og mønster. På den måde kan du skabe unikke navnelapper, som kun dit barn har, herved bliver tøjet og madkassen også nemmere at finde.

Du kan købe forskellige pakker, hvor der er flere navnelapper i end 72. Derfor kan det være en god idé at vide, hvor du vil påsætte mærkerne henne. Er det i alt tøj, kan der være behov for at købe flere navnelapper.