Børnefamilier er nok nogle af de mest travle familier. Der skal hentes og bringes børn, smøres madpakker, vaskes oceaner af tøj, gøres rent, laves mad og et hav af andre praktiske ting.

I en travl hverdag hvor både mor og far arbejder, og der er mange gøremål, kan det være svært at nå det hele. Hvis dette også er tilfældet i jeres familie, kan det være, at en lækker måltidskasse er lige noget for dig. Her får du leveret en sund og nærende måltidskasse lige til døren. Når i skal bruge mindre tid på madlavning og indkøb kan i få mere tid til udflugter og andre sjove familieaktiviteter.

Det eneste, du skal gøre, er at følge opskriften og i løbet af 30 minutter står der velsmagende aftensmad klar på bordet til hele familien.

Giv din familie de bedste råvarer

Du vil selvfølgelig gerne give din familie de allerbedste ingredienser. For de fleste forældre er det vigtigt, at deres børn spiser en sund, varieret og nærende kost. Det er lige præcis, hvad du får med en måltidskasse fra HelloFresh. Her får du altid de bedste ingredienser af højeste kvalitet. Mad smager nemlig bare bedre, når du ved, hvor den kommer fra, og du ved, at den er lavet af gode råvarer af høj kvalitet. Her kan du trygt stole på, at maden er lavet på gode ingredienser, der er gode ved både dig og din familie.

I det omfang det er muligt er ingredienserne desuden lokale. Eksempelvis kommer alt kylling og kød fra danske landbrug, og der vælges så vidt muligt ingredienser, der er i sæson.

Skræddersy den perfekte måltidskasse til din familie

Hver eneste uge kommer der en ny HelloFresh ugens menu med nye, lækre opskrifter. Der tilføjes hver uge 15 nye retter, der sikkert vil få dine smagsløg til at løbe i vand. Når kokkene udvikler opskrifterne, lægger de vægt på en række faktorer, der gør det nemt for dig at tilberede aftensmad, der både er lækker og nærende. Der findes mange forskellige måltidskasser hos HelloFresh, såsom:

 • Familievenlig
 • Vegetarisk
 • KalorieSmart
 • Nemt og hurtigt
 • Kød og grønt
 • Fisk og grønt

Du har mulighed for selv at sammensætte din måltidskasse, så den passer til lige præcis dig og din familie. Dette sikrer, at I altid er sikre på at få måltider, I kan lide.

Fordele ved en måltidskasse

Der er mange gode grunde til, at det er en god idé at vælge en måltidskasse, hvis du har en børnefamilie. Det vil ganske enkelt gøre jeres hverdag som familie nemmere. Derudover er der en række andre fordele, såsom:

 • Du skal ikke tænke over, hvad du skal lave til aftensmad
 • Du sparer tid i en travl hverdag med mange gøremål
 • Du kan være sikker på, at din familie altid får et sundt, frisk og nærende måltid til aftensmad
 • Du får råvarer af høj kvalitet
 • Opskrifterne er nemme, selv for dig der ikke er en ørn i køkkenet
 • Du reducerer madspild

Dette er blot nogle af fordelene ved at vælge en måltidskasse. En måltidskasse vil sikkert hurtigt blive et hit hos hele familien.

Spis med god samvittighed

Mange børnefamilier går i dag højt op i bæredygtighed. Bare rolig, med din måltidskasse fra HelloFresh kan du være sikker på at få en måltidskasse, hvor bæredygtighed er i centrum. Faktisk er HelloFresh den første globale CO2-neutrale måltidskassevirksomhed, idet de modregner 100 procent af deres direkte CO2-udslip. Emballagen er naturligvis også miljøvenlig, og HelloFresh tænker altid over, hvordan de kan mindske deres forbrug af plastik.

Du kan altså roligt servere alle de lækre middage for din familie med god samvittighed. Her får du de bedste ingredienser af højeste kvalitet, der samtidig er gode ved planeten.