Komfort på farten

En af de store udfordringer ved campingudstyr, er at have det med på farten. Selv hvis du er i campingvogn og ikke skal slæbe en masse, er pladsen altid en faktor. Af denne grund kan det være svært at have mange hjemlige typer komfort med. 

Der er til gengæld en hel industri dedikeret til at løse dette problem. Et glimrende eksempel på dette er Easy Camps Comfy Lounger. Denne oppustelige liggestol fylder intet i bagagen, men når du så kommer frem, slås den ud så let som ingenting og giver dig perfekt siddekomfort som var du hjemme på terrassen.

Kvalitetskaffe overalt

En anden hjemmeluksus der kan være svær at tage med, er god kaffe. Kaffemaskiner er tunge og ikke supernemme at slæbe med i bagagen – særligt ikke hvis du skal have alt med i en rygsæk. Derfor tyer mange til instantkaffe og andre lettere alternativer.

Så er du kaffenørd eller vil bare have lidt ekstra god kaffe på din campingtur kan gode råd være dyre, eller ikke. For med en Aeropress kaffebrygger får du fremragende kaffe i en gadget der intet fylder. Det eneste der kræves, er lidt håndkraft så har du lækker, eksklusiv kaffe på farten.

Lys overalt

Gode lygter er alfa og omega på campingtur. Camping handler jo om at komme lidt væk fra det hele, og gør du det, er det ikke sikkert der er gadelamper. Derfor har de fleste gode lommelygter med, men der er også andre smarte lygter at føje til dit lygte-arsenal. 

Tag for eksempel Ryobis 18V LED-lygte. Hvor lommelygter lyser meget fokuseret i én retning, lyser Ryobi-lygten op overalt omkring den. En kæmpe fordel hvis du skal have godt lys ude efter mørkets frembrud, eller du lige pludselig har mistet noget i græsset. 

Hyggelys overalt

Ryobis LED-lygte er meget smart og praktisk, men ikke videre en hyggelig lampe. Hyggeligt udendørslys er også vigtigt når du er afsted på camping, så du kan nyde de lyse danske sommernætter og sidde ude til du må gå i seng.

Fakler er altid en god udendørs lyskilde, men kan være svær, og potentielt farlig at tage med. Derfor kan en elektrisk fakkel være et smart køb til campingturen. New Flame Elektrisk Fakkel er et godt bud herpå. Fakkelen, der er genopladelig, kommer i et lækkert design på toppen af et spyd, så den bare kan stikkes i jorden hvor som helst.

Hightech håndklæde

En god campingtur involverer ofte badning af forskellig art. Hvad enten det er ved havet, en sø eller andet sted du slår dig ned, er der sjældent langt til vandet på camping, særligt i det danske. Derfor er det også vigtigt at kunne blive tør på ordentlig vis.  

Her støder man dog ofte på endnu et problem man ikke har hjemme. Håndklæder er der måske ikke plads eller tid til at tørre. Et mikrofiberhåndklæde som Highlanders er en god løsning på dette. Håndklæderne tørrer hurtigere end normale håndklæder og fylder mindre. En camping win-win. 

Værktøj der ikke tager plads 

Den sidste type campingudstyr vi skal udforske, er forskelligt praktisk værktøj. Camping handler selvfølgelig om afslapning og ro, men ofte må man yde før man kan nyde. Der dukker ofte praktiske opgaver op der skal løses undervejs på en campingtur.

Skal der graves vil du helst ikke slæbe en stor spade med, men det behøver du heller ikke. Tag hellere BigBuy Outdoors foldbare skovl med. Denne lækre skovl med tilhørende, praktisk taske kan foldes på tre ledder så den intet fylder. Til gengæld holder den og kommer med savtakker på den ene side, så du også kan bruge den hvis der skal saves.

Vi håber at denne guide har givet dig inspiration til din næste campingtur. Står du netop og mangler smart og funktionelt campingudstyr, så kan vi varmt anbefale at besøge Coolpriser, der har et stort sortiment til fordelagtige priser.