I forbindelse med ferie er det vigtigt at samle hele familien, så der kan nydes en masse kvalitetstid med hinanden. De fleste familier kan godt lide at vælge nogle forskellige feriedestinationer således, at der bliver set forskellige sider af Danmark. På grund af corona situationen skal man forvente kun at kunne afholde ferie i Danmark. Derfor er det allerede nu en god ide at undersøge hvor ferien skal gå hen. Snak med din familie og drøft familiemedlemmernes forskellige ønsker. På denne måde kan I sammen finde ud af, hvor ferien skal gå hen.

Feriedestinationen

Der er mange feriedestinationer i Danmark som du og familien kan overveje. I kan f.eks. leje et sommerhus, som nok er noget af det mest attraktive i øjeblikket. Det betyder meget at kunne komme ud fra hjemmets fire vægge og slappe af i et andet hus. Du skal være hurtigt ude hvis du ønsker sommerhus i et bestemt område, da sommerhusene bliver revet væk hos udlejningsfirmaerne. Det skyldes bl.a. at folk ofte ønsker ferie i de samme sommerferieuger. 

Mange feriemuligheder 

Er du og familien glade for udelivet, så er det også muligt at leje en campingvogn eller afholde ferie i telt. Det er værd at undersøge alle muligheder for at finde ud af hvor der er plads henne. Folk ønsker typisk at komme et stykke hjemmefra, så det føles som ferie. Sjællændere vil ofte gerne til Fyn eller Jylland, og jyder vil ofte gerne til Fyn eller Sjælland. Det er slet ikke så tosset at afholde ferie herhjemme. Danmark er et dejligt land, som har mange smukke områder at vise. Ofte ender det med at folk har haft sådan en god ferie herhjemme, at de året efter også planlægger en ferie i de danske omgivelser.

En bil gør dig mere uafhængig 

Det er ikke altid at ferie kan tilpasses alle i familien. Der er både skole og arbejde at tage hensyn til. Du vil generelt have noget mere frihed ved at have din egen bil. Som ung betyder denne frihed meget, da du ikke er afhængig af at andre kan køre dig. Med din egen bil kan du nemt komme op og besøge familien i sommerhuset, og kan altid køre hjem hvis du har flere aftaler i ferien. For at have sin egen bil, skal du også have en bilforsikring. Der findes en bilforsikring studerende således, at de ikke skal betale lige så meget som en voksen person.