Når hjemmet skal males, er det en god idé at overlade det til en uddannet maler. Prisen for en professionel maler er en fornuftig udgift, da resultatet ofte bliver bedre, end hvis du gør det selv. Det kan samtidig være en god idé at få malet, imens I er på ferie, så malerarbejdet generer mindst muligt.

Der er mange gode grunde til, at du bør overlade nøglerne til dit hjem, mens du er på ferie. På den måde kan naboen sørge for, at katten bliver fodret, og planterne bliver vandet – men der er også andre muligheder.

Overlad nøglerne til dit hjem til maleren

Du kan undgå besværet ved at have håndværkere på besøg, hvis du giver dem adgang til din bolig, mens du er ude at rejse. Noget af det arbejde, der generer mest, mens det står på, er malerarbejde, da det kræver, at hjemmet er ryddet.

Derfor er det oplagt at hyre en maler, mens du er på ferie. Du kan eksempelvis tage kontakt til et malerfirma i Sorø, eller hvor du nu er bosiddende. De kan hjælpe dig med at male din bolig, mens du alligevel ikke er hjemme – og så kan du komme hjem til et nymalet hjem.

Sådan vælger du den rigtige malervirksomhed

Der er naturligvis altid en vis skepsis forbundet med at overlade nøglerne til dit hjem til andre, mens du er på ferie. Derfor er det væsentligt, at du vælger den rigtige malervirksomhed til at varetage opgaven.

Du kan finde en kompetent, professionel og dygtig maler på mange måder, men det nemmeste er at kigge på de tidligere kunders feedback – og det er der heldigvis god mulighed for at gøre over nettet.

Hvis du klikker dig ind på en side som Trustpilot, kan du blot slå malerens firmanavn op, hvorefter du kan se, hvordan de har klaret sig hos tidligere kunder. Du har også mulighed for at se anmeldelser fra tidligere kunder på både Facebook og Google.

Sørg for at rydde hjemmet først

Det er vigtigt, at du rydder hjemmet, før du tager på ferie, hvis du hyrer en maler. Det er essentielt, at maleren kan komme til, og derfor skal de rum, som skal males, være helt ryddet, før maleren går i gang. Du kan bruge samme anledning til at fjerne værdier og genstande i hjemmet, hvis du vil være på den sikre side. Der er altid en vis risiko for, at maleren glemmer at låse døren eller lignende, og derfor kan det være praktisk at fjerne værdifulde ting.