Hvad end du rejser med småbørn, børn, teenagere, børnebørn, bedsteforældre eller måske hele familien, så kan det være interessant at finde en familievenlig destination. Problemet er bare at finde ud af, hvor disse familievenlige destinationer er.

Nå ja, og så er begrebet familievenligt vist ret fleksibelt, alt efter om man rejser med helt små børn eller store teenagere. Derfor har vi nedenfor fundet den destination, som vi synes ligger i top for hver enkelt aldersgruppe af børn.

Der er ikke noget mere træls end forsinkede fly, især når man rejser med børn. Så i tilfælde af en mulig flyforsinkelse, skal I huske, at man kan søge om erstatning og få op til 600 euro i erstatning.

Familievenlig destination for småbørn

Når man rejser med helt små børn, er der ét sted, man bør tage hen. Og det er til Julemandens landsby i Finland. Nuvel, det er lidt koldt, men i Rovaniemi i Finland kan du finde Julemandens landsby, som er drevet af det finske postvæsen, der hvert år modtager hundredtusindvis af breve til julemanden.

Her finder du naturligvis et hyggeligt resort, der byder på alverdens spændende indkvartering og alt fra restauranter og barer til shoppingmuligheder og safari.

Familievenlig destination for børn

Har man børn, der elsker forlystelser, så er det oplagt at tage i en forlystelsespark eller to. Enten kan man tage runden herhjemme, og besøge Legoland, Tivoli, Fårup Sommerland, og så videre. Eller man kan vende snuden sydpå, og tage i Disneyland Paris.

Ligegyldig hvad man vælger, så er forlystelsesparker et garanteret hit hos mange børn.

Familievenlig destination for teenagere

Har I brug for at stresse af? Og har teenagerne brug for at blive brune, så de rigtig kan vise sig frem, når de kommer hjem? Ja, så er Malta en oplagt destination. Her får I nemlig varme, solrige dage, med mulighed for at dase ved poolen.

Samtidig, er Malta en ø med en masse kulturel historie, der gør det til et oplagt sted at lære de unge mennesker lidt mere om antikken og andre kulturer. Og så er det officielle sprog på Malta i øvrigt engelsk, så det er nemt at begå sig.