Måske har du gået og overvejet at indføre en form for madordning i din virksomhed? Det kan være, du har fundet et lille overskud i budgettet, som kan gå til et ekstra personalegode, eller måske du føler, der mangler noget på arbejdspladsen. Hvis du overvejer en form for madordning på arbejdspladsen kan det være, at en frugtordning kan være fornuftig at have.

Forskellige frugtordninger giver muligheder

Der findes forskellige former for frugtordninger. FirmaFrugt og frugt til virksomheder. Eksra bananer og banan plus. Frugt på abonnement til virksomheder. Med forskellige frugtordninger kan det muligvis gøre det nemmere for dig at vælge en frugtordning, som passer til behovet på din arbejdsplads.

Måske I spiser meget frugt i løbet af en dag, hvorfor I kan have brug for en ordning af frugtkasser, der bliver leveret. Det kan også være, du bare gerne vil give dit personale en mulighed for at få en lille snack i løbet af dagen, hvorfor mindre frugtkurve kan være optimale.

Fordele ved en frugtordning

Der findes flere måder, hvorpå man omtaler disse frugtordninger. FirmaFrugt og frugt til firmaer og virksomheder. FrugtKurve og FrugtKasser erhverv. Der er også flere forskellige fordele til, at frugtordninger kan være positive på din arbejdsplads. Det kan være, I skal på udflugt, hvor det er en god idé at have en snack med.

Det kan også være en god idé, da muligheden for at få et stykke frugt kan stille den lille sult i middagspausen eller til et møde. Frugtordningen giver også muligheden for personalet at få noget grønt i løbet af dagen, hvis de nu ikke selv har noget med.

Overvej dette inden du bestiller frugtordning

Inden du bestiller en frugtordning, kan det være en god idé at overveje, om frugtkasser og frugtkurve er nødvendige for din virksomhed. Derfor kan det være en god idé at se, om der er en efterspørgsel på frugt blandt personalet, og om de vil betale noget til sådan en ordning.

Det kan også være at dit personale har bestemte ønsker til bestemt frugt, som kan være i frugtkasserne.
Hvis du også gerne vil undgå misbrug af frugtordningen, kan du også liste nogle rammer op for, hvor mange stykker frugt man må tage om dagen, hvis der er en begrænsning. Måske at I kun må tage et stykke frugt pr. dag, så alle på arbejdspladsen får mulighed for at få et stykke frugt om dagen.