Planlægger dig og din familie en dejlig ferie her til sommeren? Glæder I jer til at tilbringe tid sammen i afslappende, flotte og rolige omgivelser? Hvis I medbringer en lille ny på sommerferien, er der mange ting, der er vigtige at være opmærksom på. En lille baby forandrer nemlig mange ting i ens liv, og ferie-omstændighederne er en af dem.

Babyer kræver mere ro end voksne mennesker, og få detaljer under en ferie eller rejse kan virke stressende på en baby. Det er derfor vigtigt at forberede sig godt på ferien for at ens lille barn, som ofte er særligt sensitiv, kan få en god første ferie sammen med familien.

Ferie med børn

For mange forældre kan det være en stor omvæltning at vente eller få børn. Pludselig er man mor eller far, og livet forandres for altid. Det kan være en smule svært at håndtere det nyoptagede ansvar, mens glæden og kærligheden selvfølgelig er fuldstændig overvældende og altgennemtrængende. Der vil fra nu af altid være én person, som er vigtigere end alt andet. Også ferier må ændre lidt karakter lige så snart, at børn er indblandet.

Forældre må nu lægge deres egne behov til side for en lille stund, og tempoet i rejsen må skrues ned, for at ens barn kan følge med de mange nye indtryk og omgivelser. Selvom ferier med børn kan være udfordrende til tider, er de også en utrolig dejlig tid at kunne være sammen med sit barn på.

Nu er der mulighed for ægte kvalitetstid, og hele familien kan samles omkring det nytilkomne familiemedlem. Det er ofte, når hverdagen kommer ned i gear, at man virkelig kan knyttes tæt til sine børn.

En slyngevugge

Hvis du har en nyfødt eller lille baby med på din ferie, er en slyng vugge en helt fantastisk ting at medbringe. Slyngevugger er uhyre praktiske og kan hænges op mange forskellige steder, som for eksempel i dørkarme. De er oplagte at medbringe på ferier, idet de næsten ikke fylder noget i bagagen, og vil gavne din baby utrolig meget. Slyngevugger skaber nemlig tryghed og ro for en baby, som føler sig omsvøbt og krammet af det bløde stof og den vuggende bevægelse.

Nogle mener endda, at det for babyen føles som om, at den igen befinder sig inde i moderens livmoder. Det kan på den måde være en meget god idé at medbringe en slyngevugge på sin ferie, idet den meget effektivt kan berolige og trøste et barn i stressende eller ukendte situationer. På den måde vil ens baby hurtigt kunne slappe af, og hele familien vil fortsat kunne nyde ferien.