Trænger din familie til at hygge sig sammen? Så er det på tide at få arrangeret en familieudflugt.

Det er vigtigt, at man får planlagt noget sjovt, så alle har lyst til at tage med. Hvis teenager f.eks. ikke syntes det lyder sjovt, så gider de som regel ikke tage med.

En tur i forlystelsesparker er en god ide, da alle her kan finde på noget, som de interesserer sig for. Der er både forlystelser til små børn samt til voksne. Man kan altid dele sig op på sådan en tur, så alle får noget ud af det.

Tjek de mange muligheder ud, så familien kan glæde sig til den planlagte dag.  

Forlystelsesture er et hit:

Hvis I skal en tur i en forlystelsespark så kan Bonbonland, Tivoli, Bakken og Sommerland Sjælland være gode bud på dette.

Hvis det er godt vejr er det dejligt at kunne tilbringe en masse timer i en forlystelsespark. Der er både mulighed for at prøve forlystelser, spise lækker mad samt prøve diverse boder.

Hvis en forlystelsespark er lidt for vild i forhold til familiens behov, så kan en tur i zoologisk have eller en tur forbi den blå planet være en god ide.

Hvis man har meget små familiemedlemmer med, så kan det blive voldsomt med lydene og de mange mennesker i en forlystelsespark. I zoologisk have samt den blå planet er tempoet mere roligt således, at der også er plads til at man kan amme sit barn.

Der er som regel også noget mere plads at gå på, så man kan komme rundt med sin barnevogn.

Oplev naturen sammen:

Er hele familien glade for naturen, så skal udflugten selvfølgelig foregå i det fri. Der er masser at se i den danske natur, så i skal nok kunne finde et fint sted.

Hvis vejret er godt kunne en strandtur være det hele værd. Her kan familien både nyde solen og tage en dukkert i havet. Dette er noget for alle familiens medlemmer.

Planlægningen skal være på plads:

Når man planlægger udflugten er det vigtigt at tænke over hvad alder man har med at gøre. Det vil sige, at der er nogle ting man er nødt til at sortere fra hvis der f.eks. er småbørn i familien.

Man er nødt til at finde en mellemvej, så alle får noget ud af turen. De voksne er mere villige til at gå på kompromis i forhold til børene i familien.

Husk på, at man sagtens kan arrangere flere udflugter, så alle i familien får deres vilje i forbindelse med hvor de gerne vil hen.

Vær fælles om planlægningen:

Der er mange familier som vælger at mødes en dag for netop at planlægge den næste store familieudflugt. Det er en rigtig god tradition at starte, da hele familien får set hinanden på sådan en dag.