Du sidder og er i gang med at finde ud af, hvor dig og familien skal hen på jeres næste familieudflugt. Skal I blive her i Danmark eller skal I ud på en længere tur, måske en weekend i en af Europas skønne storbyer? En ting er sikkert, du glæder dig til at udforske et nyt sted sammen med din familie og til at skabe en masse nye minder sammen.

Men inden du drømmer dig helt væk eller sætter dig ind i bilen og bare kører afsted, så bliver du nødt til at finde ud af hvad du vil pakke jeres ting ned i? En rejsetaske er en nem og praktisk taske at tage med sig rundt på tur, på dette link vil du kunne læse om fire gode bud på forskellige slags rejsetasker.

One size fits all – eller?

Du har sikkert prøvet at stå i prøverummet med et stykke tøj, der er one size og derfor efter sigende skulle passe til alle. Derfor ved du også at det sjældent er rigtigt at one size passer alle. Det samme gør sig gældende når det kommer til rejsetasker. For at finde ud af hvilken rejsetaske der er bedst for netop dig og din familie, bliver du nødt til at tage forskellige parameter med i dine overvejelser.

Først og fremmest må du finde ud af om I skal have hver jeres personlige taske og den derfor kun skal kunne rumme en persons pakkenelliker. Eller om du tænker nogle i familien skal deles om en, måske dig og din partner.

Derefter vil det også være godt at overveje om den primært skal bruges til weekendture eller længere udflugter, da dette selvsagt påvirker hvor stor en rejsetaske du har behov for i og med at længere ture ofte kræver flere ting.

Det kan også være en god ide at overveje hvilken form for udflugt du gerne vil bruge tasken til. Hvis din familie og dig for eksempel skal på en tur der kræver at I skal gå langt, så vil det være godt med en taske der kan tages på ryggen og nemt transporteres langt i forskelligt terræn. Vil I gerne bruge den som en slags kuffert, så ville det være en fordel at vælge en rejsetaske med hjul på, så den nemt kan transporteres gennem lufthavnen og derved vil være lige så nem som en kuffert.

En rejsetaske har mange muligheder

Det smarte ved en rejsetaske er at den ikke behøver at blive brugt udelukkende til familieudflugter. Den kan snildt bruges til flere forskellige formål, for eksempel kan du snuppe den med når du skal i fitnesscenteret eller du kan give den til børnene når de har gymnastik.

Som nævnt i det tidligere afsnit, så kan man vælge rejsetasker der også kan bruges som rygsæk eller en form for kuffert. Uanset om familieudflugten går en smuttur til Vesterhavet og du bare smider rejsetasken i bagagerummet eller I skal afsted på en weekendtur til London, så kan du have den samme taske med.I og med at en rejsetaske er lavet i et blødt materiale, er den også ret fleksibel i det. Derfor kan den falde lidt sammen, hvis du ikke skal have så meget med dig, men du kan også sagtens presse et ekstra sæt tøj ned i den til en lidt længere tur.