En guidet bustur er ikke kun for skoler, foreninger og lignende. Også som familie kan I opleve forskellige seværdigheder og byer sammen med en guide, der kan fortælle en masse.

En familiedag på en guidet bustur er en god måde at få set andre områder af landet på. Samtidig lærer I også en masse, om de steder I besøger. I kan høre historier, anekdoter og bliver klogere på en hel masse.

Mange busselskaber arrangerer guidede ture for både få deltagere som kan fylde en minibus – og mange deltagere som har brug for en turistbus. Vojens Taxa og Servicetrafik er en af arrangørerne og der er masser af udflugter at vælge imellem. Du kan se dem alle her.

Forslag til en guidet bustur

Der findes et væld af seværdigheder og byer, I kan opleve på en guidet bustur.

Her får I 3 af de bedste forslag til guidede busture, der giver jer masser af oplevelser og viden om de områder, I besøger.

Sprogø

Midt i Storebælt ligger den lille ø Sprogø. Her er masser af naturoplevelser, men også ruinerne fra en middelalderborg at gå på oplevelse i. Øen huser også det berygtede kvindehjem, som I måske kender fra filmen og bogen Journal 64.I kan også tage en tur op i øens fyrtårn.

Det er kun muligt at besøge Sprogø på en netop en guidet bustur – og her får I derfor en helt unik chance for en familieudflugt, der er lidt anderledes.

Kongernes Jelling

De to Jellingsten er en del af UNESCO’s verdensarv og området omkring er igennem de seneste år blevet udviklet og tilbygget, så det i dag fremstår som et komplet besøgscenter.

Her er masser at opleve både ude og inde – og med en guidet bustur til Jelling får I maksimalt ud af besøget. Her kan guiden både fortælle om Jelling og historien på vej til destinationen og vise jer rundt i selve området.

Hamborg

Ikke så langt fra den dansk-tyske grænse ligger storbyen Hamborg. Her er masser af seværdigheder, men det er netop også det, der kan gøre det svært at få nok ud af sit besøg, når man rejser på egen hånd. For hvor skal man starte?

Med en guidet bustur kommer I rundt i Hamborg – og kombineret med en sejltur på søen Binnenalster, får I oplevet byen på en anden måde, end hvis I var i egen bil.

I har naturligvis også tid på egen hånd, som I kan bruge på sightseeing eller shopping. I juletiden har Hamborg desuden et stort julemarked, som i sig selv er et besøg værd.