Der er ikke noget, der er så skønt som den tid, der kan nydes med familien. Og i en travl hverdag er det særligt noget, vi skal sætte pris på og prioritere. Det er nemlig stunder, der er fyldt med gode minder og herlige øjeblikke.

Og netop derfor er det måske tid til at nyde en udflugt med hele familien – store som små. Og en sådan kan ideelt være en familiecamp med masser af fart på. Så tag på sommercamp med familien.

En sjov, sund og anderledes uge

Med en familiecamp er der tale om en familieferie, hvor samværet og de gode oplevelser er i centrum. En sådan arrangeres i samarbejde med Rema 1000 og varer en uge, hvor dagene er fyldt med sjove aktiviteter, der ofte kræver sammenhold, der kan styrke de familiære bånd. Alle aktiviteterne er for hele familien, og derfor kan alle være med – og det er noget, der gælder, hvad end man deltager i dem, hvor man er sammen eller dem, hvor man kan nyde en stund alene.

Det er derfor en sjov, sund og anderledes form for ferie, som hele familien helt sikkert vil komme til at nyde.

Giv slip, slap af og nyd

Når man skal finde frem til sommerens udflugt, kan det være svært at beslutte sig for en destination, der lever op til alle behov. Nogle vil gerne slappe af, og andre vil gerne have masser af fart på. På en familiecamp bliver de to ting forenet med masser af tid til sjov og omgivelser, der indgyder til afslapning væk fra den ofte pressede og travle hverdag.

I kan lade andre stå for den overordnede planlægning og dermed blot læne jer tilbage og nyde nogle dage, hvor børnene hele tiden er i bevægelse – både sammen med og uden jer.

Så giv slip, slap af og nyd!

De mange forskellige camps

Når først I i et år har deltaget i en familiecamp, vil I hurtigt opleve de store smil, der opstår året efter, når det igen er tid til at drage afsted.

Og kan I slet ikke få nok, er der også andre camps, I kan deltage i. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med en spændende sportscamp, som er en verden af sport og idrætsaktiviteter, camp Play2Boost, der åbner op for et kreativt læringsunivers eller MakerCamp, som er Danmarks sejeste TechCamp for børn.