Når man skal på udflugt med børnene og resten af familien er det vigtigt at sørge for, at alle har det med, de skal bruge. Men det kan godt være lidt af en uoverskuelig process. Herunder er der derfor lavet en guide til, hvad der generelt er mest vigtigt at have med på sin tur.

Tøj efter vejret

Noget af det vigtigste, man skal tænke på, når man skal på en udflugt, er vejret. Man skal pakke sit tøj efter vejrudsigten, da det ikke er særlig smart at tage shorts på, hvis man fx skal på udflugt et sted, hvor der kommer til at være rigtigt koldt. Tænk derfor på, om der bliver solskin, kraftig blæst, regnvejr, koldt eller varmt, når dig og din familie pakker tøjet – det gælder også fodtøjet. Skal man på udflugt i naturen, hvor der kan være meget jord, vand eller mudder, er det fx ikke optimalt at medbringe luftige sandaler.

Skiftetøj

Planlægger man at være væk i længere tid, eller kommer man ud for et mindre uheld i løbet af udflugten, så er det klogt at have noget praktisk skiftetøj med. Hvis der fx. pludselig opstår et voldsomt regnvejr, har man nok ikke ligefrem lyst til at gå rundt i vådt tøj resten af dagen.

Mangler du praktisk børnetøj, kan du finde det med hurtig levering og fri fragt hos en af følgende shops med børnepengekredit.

Snacks og drikkevarer

Uden mad og drikke duer helten ikke, som man siger. Dette gælder også i løbet af udflugten med børnene. Imens man rejser, har man højst sandsynligt ikke den store adgang til spisesteder, og i så fald er det smart at pakke drikkevarer og snacks til turen.

Gider man ikke at smøre store madpakker, selvom det er en god ide, er det optimalt at bringe snacks som müslibarer og proteinbarer, samt måske nogle chips og lidt slik, så man ikke kommer til at mangle salt eller sukker undervejs.

Drikkevarer skal man også medbringe, da det er vigtigt at drikke meget for at undgå at blive dehydreret.

Powerbank

Med den stigende popularitet af de sociale medier, vil man formentlig gerne benytte sin mobil til at tage billeder og evt. optage momenter fra ens udflugt, så man har minder fra turen, som man kan dele med vennerne online.

Derfor er det en god ide at medbringe en powerbank, så familiens mobiler kan holde strøm, når man er på farten.

Derudover fungerer mobiltelefonen jo også som underholdning for børnene, eller endda som en informationskilde, hvor man kan læse nyheder, hvis det skulle være relevant for udflugten.

Toiletsager

Det kan være nemt at glemme at medbringe noget vigtigt, når det gælder toiletsager. De er vigtige at have styr på, når man skal på udflugt med børnene og familien.

Afhængigt af hvor længe I skal være væk kan tandbørste, tandpasta, deodorant, håndsæbe og hårbørste naturligvis være vigtige at huske. Skal i blot afsted en enkelt dag er følgende toiletsager gode at have med:

Desinfektionsspray

Engangslommetørklæder

Solcreme

Læbepomade

Tandstikkere

Vådservitter

Eventuelt bleer